Jita Oy on 1979 Virroilla, Pohjois-Pirkanmaalla perustettu muoviteollisuusyritys. Vuonna 1990 yritys siirtyi osaksi Uponor Infra Oy:tä. Päätuotteitamme ovat muoviputket, maanrakennuskaivot, jätevesijärjestelmät sekä asumisen tuotteet.

Olemme asiantuntijoita omalla toimialallamme. Asiakkaillemme olemme rehti, reilu ja osaava kumppani. Olemme kehittäneet tuotantoamme vuosien varrella voimakkaasti ja jo alusta lähtien tekniset innovaatiot ja uusimman tuotantotekniikan käyttö ovat olleet kaiken ydin. Tarjoamme asiakkaillemme markkinoiden kilpailukykyisimmät tuotteet edulliseen hintaan.

Henkilökuntamme on aina valmiina auttamaan ja opastamaan. Kestävillä tuotteilla, asiantuntevalla suunnittelulla ja tarpeisiisi sopivilla ratkaisuilla saat parhaan lopputuloksen erinomaisella hinta-laatu-suhteella.

Älä epäröi ottaa yhteyttä!

Laatu ja ympäristö

Laatu ja ympäristö

Toimintamme on saavuttanut ISO 9001 laatusertifikaatin sekä ISO 14001 ympäristösertifikaatin. Sertifikaatit myöntää kansainvälinen laadunvalvoja DNV, joka suorittaa vuosittaiset auditoinnit. Sertifikaatit kertovat osaltaan sitoutumisestamme toiminnan jatkuvaan parantamiseen ja vastuuseen yhteisestä ympäristöstämme.

Valmistamamme muhvilliset, 6,2 m pitkät SN8-luokan Isotupla- ja Tupla-PRO -putket kokoluokassa 200-902mm ovat saavuttaneet Nordic Polymark laatumerkin käyttöoikeuden. Lisätietoa Nordic Polymark hyväksynnästä. Lisätietoa Nordic Polymark laatumerkistä.

Putket täyttävät RIL 128-2002 sekä standardin SFS EN 13476-1, 2 ja 3 -laatuvaatimukset.

Kaikki tuotteemme ovat oikeutettuja Avainlippu-merkin käyttöön merkkinä kotimaisesta tuotteesta. Valitsemalla tuotteemme tuet kotimaista työtä ja teollisuutta!

Henkilökuntamme on aina valmiina auttamaan ja opastamaan. Kestävillä tuotteilla, asiantuntevalla suunnittelulla ja tarpeisiisi sopivilla ratkaisuilla saat parhaan lopputuloksen erinomaisella hinta-laatu-suhteella. Älä epäröi ottaa yhteyttä!

Ota yhteyttä
Soita