Sadevesikaivot ja muut maanrakennuskaivot

Sadevesikaivot, tarkastuskaivot, viemärin tarkastuskaivot sekä monet muut kaivotyypit ovat jokaisen maanrakennustyömaan perustarvikkeita. Valmistamiamme maanrakennuskaivoja käytetään laajasti rakentamisen eri aloilla, kuten infrarakentamisessa, pohjarakentamisessa, maataloudessa sekä myös pohja- ja pienrakentamisessa. Sadevesikaivon eli SVK:n tehtävänä on kerätä sadevesi sadevesijärjestelmästä ja tästä eteenpäin ohjata sadevesi sadevesiviemäriin. Juuri tarkoitukseensa mitoitettu sadevesikaivo varmistaa veden poistumisen sille tarkoitettuun paikkaan. Sadevesikaivoon vesi tulee useimmiten joko sadevesiputken kautta tai suoraan maakaadon seurauksena. Erilaisten kaivojen lisäksi, löydät meiltä tarvitsemasi muoviputket, kuten rumpuputkia.

Maanrakennuskaivot infrarakentamiseen

Infrarakentamisen maanrakennuskaivot valmistetaan pääasiassa tilaus- ja työmaakohtaisesti räätälöitynä, tehtyjen suunnitelmien mukaan.

Lue lisää

Maanrakennuskaivot maatalouteen

Maatalouden putkituksissa kaivotarpeet vaihtelevat työmaakohteen mukaan. Yleisimmin tarvittavia kaivoja ovat erilaiset peltoputkituksissa tarvittavat maanrakennuskaivot, kuten välppäkaivo, niskakaivo, tarkastuskaivo jne.

Lue lisää

Sadevesikaivot ja muut maanrakennuskaivot räätälöitynä tarkoitukseesi

Onnistunut kokonaisuus vaatii hyvän suunnitelman ja useimmissa tapauksissa sadevesikaivot ja muut kaivot valmistetaan jokaiselle työmaalle yksilöllisesti eli räätälöidysti. Vaikka kaivot ovat räätälöityjä ja yksilöllisiä tuotteita eivät toimitusaikamme veny, sillä pitkälle hiottu tilaus-tuotanto-toimitus –prosessimme pitää huolen siitä, että jokainen työmaa saa maanrakennuskaivot ajallaan ja työ ei keskeydy missään vaiheessa.

Valikoimamme käsittää myös valmiita kaivoratkaisuja perustarpeisiin, kuten salaojan tarkastuskaivot. Jita sadevesikaivot ja maanrakennuskaivot valmistetaan käyttäen alan parhaita ja laadukkaimpia komponentteja. Jokainen kaivo käy läpi tarkastuksen ennen kuin se toimitetaan työmaalle. Toiminnassamme olemme sitoutuneet noudattamaan ISO 9001 ja ISO 14001 laatu- ja ympäristöstandardien periaatteita ja järjestelmämme on auditoitu riippumattoman toimijan toimesta.

Valitsemalla työmaallesi Jita maanrakennuskaivot yhdessä Jita putkituotteiden kanssa voit luottaa niiden hyvään asennettavuuteen, pitkään ikään ja virheettömään toimintaan. Samalla tuet kotimaista työtä ja teollisuutta, koska Jitan valmistamat tuotteet ovat oikeutettuja Avainlippu-merkin käyttöön.

Räätälöidyt maanrakennuskaivot valmistetaan erillisten työmääräinten (kaivokorttien) mukaan. Jos rakennuskohteeseen ei ole olemassa valmiita kaivokortteja, voit tehdä sellaisen itse käyttäen valmista pohjaa, jonka löydät täältä:


Maanrakennuskaivon käyttökohteesta ja –tarkoituksesta riippuen kaivoissa on erilaisia muuttujia ja lisävarusteita, jotka voidaan räätälöidä:

Henkilökuntamme on aina valmiina auttamaan ja opastamaan. Kestävillä tuotteilla, asiantuntevalla suunnittelulla ja tarpeisiisi sopivilla ratkaisuilla saat parhaan lopputuloksen erinomaisella hinta-laatu-suhteella. Älä epäröi ottaa yhteyttä!

Ota yhteyttä
Soita