Maanrakennuskaivot infrarakentamiseen

Infrarakentamisen maanrakennuskaivot valmistetaan pääasiassa tilaus- ja työmaakohtaisesti räätälöitynä, tehtyjen suunnitelmien mukaan. Näin työmaalla tehtävät työt sujuvat ja kaivot soveltuvat juuri kyseisen työmaan olosuhteisiin. Muuttuvia asioita kaivoissa ovat esim. putkiyhteiden koot ja suunnat, kaivon korkeus, kansiston materiaali ja tyyppi, rungon ja teleskoopin halkaisija, mahdolliset lisävarusteet jne.

Pitkälle hiottu tilaus-tuotanto-toimitus –prosessimme pitää huolen siitä, että jokainen työmaa saa maanrakennuskaivot ajallaan ja työ ei keskeydy missään vaiheessa.

Maanrakennuskaivoja valmistetaan useita erilaisia tyyppejä, eri käyttötarkoituksiin, esim. sadevesikaivo, sadeveden tarkastuskaivo, jäteveden tarkastuskaivo, salaojan tarkastuskaivo jne. Valmistamme runsaasti erikoismallisia maanrakennuskaivoja myös muihin tarkoituksiin. Mikäli tällaiselle on tarvetta, kannattaa hahmotella kuva kaivosta ja lähettää se myyntiimme niin laskemme sille hinnan. Aina kannattaa kysyä!

Sadevesikaivot (SVK)

Sadevesikaivot ovat ritiläkannellisia ja sakkapesällä (hiekkapesä) varustettuja maanrakennuskaivoja. Niiden tehtävänä on kerätä sade- ja sulamisvesiä ja ohjata ne edelleen sadevesiviemäriin. Tarkoitukseensa mitoitettu sadevesikaivo varmistaa veden poistumisen sille tarkoitettuun paikkaan. Kaivot valmistetaan tilaajan määrittelemän koon, korkeuden ja varustelun mukaisesti. Halkaisijoissa on valittavissa useita eri kokoja.

Esimerkkejä valmistettavista kokoluokista: