Valmistamme laadukkaita sadevesikaivoja ja muita maanrakennuskaivoja vuosikymmenten kokemuksella

Kaivotuotantoyksikkömme valmistaa tuhansia kaivoja vuodessa — sadevesikaivot mukaan lukien. Laadukkaat komponentit ja materiaalit sekä jatkuva laadunvarmistus ja tuotekehitys takaavat sadevesikaivoille ja muille kaivoillemme pitkän käyttöiän. Toimitamme sekä valmiita kaivopaketteja asennusvalmiina varastosta että tilauskaivoja asiakkaan toiveiden mukaan räätälöitynä juuri kohteeseen sopivana.

Valmiista kaivopaketeistamme löytyy mm. sadevesikaivoja, jäteveden tarkastuskaivoja, perusvesikaivoja sekä tarkastusputkia.

Tilauskaivoissa putkiyhteiden koot ja suunnat sekä kaivojen korkeudet valmistetaan asiakkaan tarpeiden mukaan. Pitkälle hiottu tilaus-tuotanto-toimitus -ketjumme pitää näidenkin tuotteiden osalta huolen siitä, että toimitusaikamme ei veny. Jokainen työmaa saa sadevesikaivot ja muut maanrakennuskaivot ajallaan eikä työ keskeydy missään vaiheessa. Tarvittaessa kaivot voidaan varustella esim. jäätymissuojilla, vesilukoilla, huuhteluputkilla tai padotusventtiileillä.

Valitsemalla työmaallesi Jitan maanrakennuskaivot yhdessä Jita putkituotteiden kanssa, voit luottaa niiden hyvään asennettavuuteen, pitkään ikään ja virheettömään toimintaan – ne ovat suunniteltu pitäen silmälle erityisesti pohjoisen haasteellisia sääolosuhteita.

Räätälöidyt maanrakennuskaivot

Räätälöidyt maanrakennuskaivot valmistetaan erillisten työmääräinten (kaivokorttien) mukaan. Jos rakennuskohteeseen ei ole olemassa valmiita kaivokortteja, voit tehdä sellaisen itse käyttäen valmista pohjaa, jonka löydät täältä:


Maanrakennuskaivon käyttökohteesta ja –tarkoituksesta riippuen kaivoissa on erilaisia muuttujia ja lisävarusteita, jotka voidaan räätälöidä:

Sadevesikaivot Pohjolan olosuhteisiin

Tiedämme usean vuoden kokemuksella, että Pohjolan ja Suomen sääolosuhteet ovat vaativia ja mm. sadevesikaivoilta vaaditaan erityisiä ominaisuuksia. Suunnittelijat ovat luonnollisesti ottaneet olosuhteet huomioon suunnittelutyössä ja se on yksi syy, minkä vuoksi valmistamiamme sadevesikaivoja käytetään laajasti koko maassa – ne kestävät. Tähän yhdistettynä vuosien kehitystyö, voimme olla varmoja, että toimitamme ainoastaan hyviä sadevesikaivoja. Valmistustekniikkamme takaa tuotteiden tasaisen laadun ja tiiviit osat, mikä on ensiarvoisen tärkeää.

Henkilökuntamme on aina valmiina auttamaan ja opastamaan. Kestävillä tuotteilla, asiantuntevalla suunnittelulla ja tarpeisiisi sopivilla ratkaisuilla saat parhaan lopputuloksen erinomaisella hinta-laatu-suhteella. Älä epäröi ottaa yhteyttä!

Ota yhteyttä
Soita