Valmistamme laadukkaita sadevesikaivoja ja muita maanrakennuskaivoja vuosikymmenten kokemuksella

Kaivotuotantoyksikkömme valmistaa tuhansia kaivoja vuodessa. Laadukkaat komponentit ja materiaalit sekä jatkuva laadunvarmistus ja tuotekehitys takaavat sadevesikaivoille ja muille kaivoillemme pitkän käyttöiän. Toimitamme sekä valmiita kaivopaketteja asennusvalmiina varastosta että tilauskaivoja asiakkaan toiveiden mukaan räätälöitynä.

Valmiista kaivopaketeistamme löytyy mm. sadevesikaivoja, jäteveden tarkastuskaivoja, perusvesikaivoja sekä tarkastusputkia.

Tilauskaivoissa putkiyhteiden koot ja suunnat sekä kaivojen korkeudet valmistetaan asiakkaan tarpeiden mukaan. Pitkälle hiottu tilaus-tuotanto-toimitus -ketjumme pitää näidenkin tuotteiden osalta huolen siitä, että toimitusaikamme ei veny. Jokainen työmaa saa sadevesikaivot ja muut maanrakennuskaivot ajallaan eikä työ keskeydy missään vaiheessa. Tarvittaessa kaivot voidaan varustella esim. jäätymissuojilla, vesilukoilla, huuhteluputkilla tai padotusventtiileillä.

Valitsemalla työmaallesi Jitan maanrakennuskaivot yhdessä Jita putkituotteiden kanssa, voit luottaa niiden hyvään asennettavuuteen, pitkään ikään ja virheettömään toimintaan – ne ovat suunniteltu pitäen silmälle erityisesti pohjoisen haasteellisia sääolosuhteita.

Räätälöidyt maanrakennuskaivot

Räätälöidyt maanrakennuskaivot valmistetaan erillisten työmääräinten (kaivokorttien) mukaan. Jos rakennuskohteeseen ei ole olemassa valmiita kaivokortteja, voit tehdä sellaisen itse käyttäen valmista pohjaa, jonka löydät täältä: