Sadevesikaivot ja muut maanrakennuskaivot

Kaivotuotantoyksikkömme valmistaa tuhansia kaivoja vuodessa. Laadukkaat komponentit ja materiaalit sekä jatkuva laadunvarmistus ja tuotekehitys takaavat kaivoillemme pitkän käyttöiän. Toimitamme sekä valmiita kaivopaketteja asennusvalmiina varastosta että tilauskaivoja asiakkaan toiveiden mukaan räätälöitynä.

Valmiista kaivopaketeistamme löytyy mm. sadevesikaivoja, jäteveden tarkastuskaivoja, perusvesikaivoja sekä tarkastusputkia.

Tilauskaivoissa putkiyhteiden koot ja suunnat sekä kaivojen korkeudet valmistetaan asiakkaan haluamalla tavalla. Pitkälle hiottu tilaus-tuotanto-toimitus -ketjumme pitää näidenkin tuotteiden osalta huolen siitä, että toimitusaikamme ei veny. Jokainen työmaa saa maanrakennuskaivot ajallaan eikä työ keskeydy missään vaiheessa. Tarvittaessa kaivot voidaan varustella esim. jäätymissuojilla, vesilukoilla, huuhteluputkilla tai padotusventtiileillä.

Valitsemalla työmaallesi Jita maanrakennuskaivot yhdessä Jita putkituotteiden kanssa, voit luottaa niiden hyvään asennettavuuteen, pitkään ikään ja virheettömään toimintaan!

Tutustu kaivon valmistukseen

Räätälöidyt maanrakennuskaivot

Räätälöidyt maanrakennuskaivot valmistetaan erillisten työmääräinten (kaivokorttien) mukaan. Jos rakennuskohteeseen ei ole olemassa valmiita kaivokortteja, voit tehdä sellaisen itse käyttäen valmista pohjaa, jonka löydät täältä:


Maanrakennuskaivon käyttökohteesta ja –tarkoituksesta riippuen kaivoissa on erilaisia muuttujia ja lisävarusteita, jotka voidaan räätälöidä: