Kotimainen jätevesijärjestelmä jätevesien käsittelyyn

Jita valmistaa runsaasti erilaisia tuotteita kiinteistökohtaiseen jätevesien käsittelyyn. Jätevesijärjestelmissä valikoimamme on yksi alan laajimmista käsittäen järjestelmät pienestä mökkisaunan saunakaivosta suuriin useamman kiinteistön yhteisiin jätevesijärjestelmiin. Yleisimmät järjestelmätarpeet liittyvät omakotitalon tai mökkikiinteistön jätevesien käsittelyyn esimerkiksi panospuhdistamossa, maaperäkäsittelyssä tai välivarastoituna umpisäiliöön.

Jätevesijärjestelmän hinta riippuu kohteesta

Jätevesijärjestelmän hinta riippuu esimerkiksi siitä, kuinka laaja järjestelmä tarvitaan. Lukuisat erikoisratkaisut jätevesien käsittelyyn ovat meille arkipäivää. Katsotaan yhdessä juuri Sinulle sopivin järjestelmä, jossa kustannukset niin huolloin kuin asennuksenkin osalta pysyvät kurissa!

Jätevesijärjestelmämme ovat suomalaisia avainlipputuotteita

Tuotteemme ovat kotimaisia avainlipputuotteita ja ne valmistetaan Pirkanmaalla, Virroilla. Jätevesijärjestelmän hankinta on tärkeä investointi kiinteistölle ja siksi siinä kannattaa luottaa kotimaiseen, luotettavaan valmistajaan.

Ota meihin rohkeasti yhteyttä, kun tarvitset jätevesijärjestelmää!

Jätevesien maaperäkäsittely

Imeytyskenttää käytetään kohteissa, joissa maaperä soveltuu imeytykseen. Tällainen on esimerkiksi sorainen tai muutoin karkea maaperä. Mikäli maaperä on kovempaa, savista tai muuten huonosti vettä imevää, käytetään yleensä maasuodattamoa.

Imeytyksessä vesi johdetaan saostuskaivolta imeytysputkistoon, jonka kautta se imeytyy maahan ja puhdistuu läpäistessään maakerroksia. Maasuodattamossa kentän pohjalle asennetaan salaojaputket. Tällöin niiden ja maanpintaa lähimpänä olevan imeytysputkiston väliin tulee suodatinhiekkakerros, jonka läpi kulkiessaan vesi puhdistuu. Mikäli vesi ei pääse kentän pohjalta imeytymään maaperään, salaojaputket keräävät suodattuneen veden talteen ja se johdetaan edelleen ojaan, rinteeseen, imeytyskaivoon tms. purkupisteeseen.

Jätevesijärjestelmät omakotitaloon

Jos omakotitaloa ei ole liitetty kunnalliseen viemäriverkostoon, silloin astuu kuvioihin kiinteistökohtainen jätevesiratkaisu. Tässä tilanteessa me autamme mielellämme. Kotimaisella ja laadukkaalla jätevesijärjestelmällä pidät kaivovetesi puhtaana ja huolesi poissa. Jätevesijärjestelmämme on testattu ja hyväksytty.

InDrän jätevesien moduulisuodatus

Kun paikka on haastava, tilaa vähän tai kaivinkonetyö tai maa-ainekset kalliita, on oikea ratkaisu jätevesien käsittelyyn pieneen tilaan mahtuva InDrän moduulisuodatus!

Kemik –panospuhdistamo

Kun tilaa on vähän tai olosuhteet muutoin haastavat on Kemik panospuhdistamo erinomainen vaihtoehto omakotitalon jätevesien käsittelyyn. Kemik panospuhdistamon käyttö on erittäin edullista ja huoltokustannukset matalat.

Kombi Yhdistelmäsäiliö ja Harmaavesisuodatin

Mitä haastavampi kohde sen parempi tuote! Kombi yhdistelmäsäiliö ja Harmaavesisuodatin ovat lyömättömät tuotteet haastaviin erillisviemäröintikohteisiin mökeillä ja omakotitaloilla. Kombissa saat kaksi säiliötä yhdessä paketissa ja Harmaavesisuodatin soveltuu erittäin haastavaankin paikkaan.​

Jätevesijärjestelmä mökille ja saunojen jätevesien käsittelyyn

Mökille riittää usein pienempi jätevesijärjestelmä kuin omakotitaloon tai muuhun kiinteistöön, koska sitä käytetään harvemmin. Meiltä löydät kompaktit jätevesijärjestelmät pienempäänkin tarpeeseen. Jätevesijärjestelmän asennus on helppoa ja meillä on valikoimassa myös maan päälle asennettava järjestelmä.

Tarvikkeet ja lisävarusteet

Jätevesijärjestelmiin liittyvät tarvikkeet ja lisävarusteet esim. ankkurointiin ja pumppaukseen.

Fosforin lisäsaostus

Edullinen ja helppohoitoinen ratkaisu kun maaperäkäsittelyltä vaaditaan tehokkaampaa fosforin poistoa.

Jätevesipumppaamo

Kiinteistökohtainen jätevesipumppaamo eri kokoluokissa.