Jätevesijärjestelmät

Jita valmistaa runsaasti erilaisia tuotteita kiinteistökohtaiseen jätevesien käsittelyyn. Jätevesijärjestelmissä valikoimamme on yksi alan laajimmista käsittäen järjestelmät pienestä mökkisaunan saunakaivosta suuriin useamman kiinteistön yhteisiin jätevesijärjestelmiin. Yleisimmät järjestelmätarpeet liittyvät omakotitalon tai mökkikiinteistön jätevesien käsittelyyn esimerkiksi panospuhdistamossa, maaperäkäsittelyssä tai välivarastoituna umpisäiliöön.

Lukuisat erikoisratkaisut jätevesien käsittelyyn ovat myös arkipäivää meille; katsotaan yhdessä juuri Sinulle sopivin järjestelmä, jossa kustannukset niin huolloin kuin asennuksenkin osalta pysyvät kurissa! Tuotteemme ovat kotimaisia avainlipputuotteita ja ne valmistetaan Pirkanmaalla Virroilla. Jätevesijärjestelmän hankinta on tärkeä investointi kiinteistölle ja siksi siinä kannattaa luottaa kotimaiseen luotettavaan valmistajaan!

Jätevesien maaperäkäsittely

Yleisin tapa käsitellä jätevedet. Kompaktit ja asennettavuudeltaan ylivoimaiset Jita maaperäkäsittelyratkaisut jätevesille. Kaikille jätevesille tarkoitetut imeytyspaketit ja erillisviemäröintiin tarkoitetut umpisäiliöt yhdistettynä harmaiden vesien käsittelyjärjestelmiin. Unohtamatta useita erikoisratkaisuja. Muista tutustua myös materiaalipankissa eri järjestelmien tyyppikuviin!

Kemik –panospuhdistamo

Kun tilaa on vähän tai olosuhteet muutoin haastavat on Kemik panospuhdistamo erinomainen vaihtoehto omakotitalon jätevesien käsittelyyn. Kemik panospuhdistamon käyttö on erittäin edullista ja huoltokustannukset matalat.

Kombi Yhdistelmäsäiliö ja Harmaavesisuodatin

Mitä haastavampi kohde sen parempi tuote! Kombi yhdistelmäsäiliö ja Harmaavesisuodatin ovat lyömättömät tuotteet haastaviin erillisviemäröintikohteisiin mökeillä ja omakotitaloilla. Kombissa saat kaksi säiliötä yhdessä paketissa ja Harmaavesisuodatin soveltuu erittäin haastavaankin paikkaan.​

Mökkien ja saunojen jätevesien käsittely

Pieniin kohteisiin ja vähäisille vesimäärille kompaktit jätevesijärjestelmät. Asennus on helppoa ja valikoimassa myös maan päälle asennettava ratkaisu.

Fosforin lisäsaostus

Edullinen ja helppohoitoinen ratkaisu kun maaperäkäsittelyltä vaaditaan tehokkaampaa fosforin poistoa.

Jätevesipumppaamo

Kiinteistökohtainen jätevesipumppaamo eri kokoluokissa.