Kotimainen jätevesijärjestelmä jätevesien käsittelyyn

Valmistamme runsaasti erilaisia tuotteita kiinteistökohtaiseen jätevesien käsittelyyn. Jätevesijärjestelmissä valikoimamme on yksi alan laajimmista käsittäen järjestelmät aina pienestä mökkisaunan saunakaivosta suuriin useamman kiinteistön yhteisiin jätevesijärjestelmiin. Yleisimmät järjestelmätarpeet liittyvät omakotitalon tai mökkikiinteistön jätevesien käsittelyyn esimerkiksi panospuhdistamossa, maaperäkäsittelyssä tai välivarastoituna umpisäiliöön.

Jätevesijärjestelmän hinta riippuu monesta asiasta, kuten siitä, kuinka laaja järjestelmä tarvitaan tai millainen maaperä asennuspaikassa on. Lukuisat erikoisratkaisut jätevesien käsittelyyn ovat meille arkipäivää. Katsotaan yhdessä juuri Sinulle sopivin järjestelmä, jossa kustannukset niin huollon kuin asennuksenkin osalta pysyvät kurissa!

Tuotteemme ovat kotimaisia avainlipputuotteita ja ne valmistetaan Pirkanmaalla, Virroilla. Jätevesijärjestelmän hankinta on tärkeä investointi kiinteistölle ja siksi siinä kannattaa luottaa kotimaiseen, luotettavaan valmistajaan!

Ota meihin rohkeasti yhteyttä, kun tarvitset jätevesijärjestelmää! Autamme mielellämme!

Jätevesien maaperäkäsittely

Suurin osa valmistamistamme jätevesijärjestelmistä perustuu tuttuun ja turvalliseen maaperäkäsittelyyn, jonka toteutus voi olla joko imeytyskenttä tai suodatuskenttä. Imeytyskenttää käytetään kohteissa, joissa maaperä soveltuu imeytykseen. Tällainen on esimerkiksi sorainen tai muutoin karkea maaperä. Mikäli maaperä on kovempaa, savista tai muuten huonosti vettä imevää, käytetään yleensä maasuodattamoa.

Imeytyksessä vesi johdetaan saostuskaivolta imeytysputkistoon, jonka kautta se imeytyy maahan ja puhdistuu läpäistessään maakerroksia. Maasuodattamossa kentän pohjalle asennetaan salaojaputket. Tällöin niiden ja maanpintaa lähimpänä olevan imeytysputkiston väliin tulee suodatinhiekkakerros, jonka läpi kulkiessaan vesi puhdistuu. Mikäli vesi ei pääse kentän pohjalta imeytymään maaperään, salaojaputket keräävät suodattuneen veden talteen ja se johdetaan edelleen ojaan, rinteeseen, imeytyskaivoon tai muuhun purkupisteeseen.

Jos omakotitaloa ei ole liitetty kunnalliseen viemäriverkostoon, silloin astuu kuvioihin kiinteistökohtainen jätevesiratkaisu. Tässä tilanteessa me autamme mielellämme. Kotimaisella ja laadukkaalla jätevesijärjestelmällä pidät kaivovetesi puhtaana ja huolesi poissa.