Viivytyskaivot

Hulevesilinja on yleensä kunnan tai kaupungin ylläpitämä ja sen mitoitus on voinut jäädä alimittaiseksi alueen rakentamisen yhteydessä.

Kunta voi velvoittaa rakennuksen omistajaa tai rakentajaa varustamaan sadevesien keräysjärjestelmän viivytyskaivolla. Kaivossa on varastotilaa rankkasateen sattuessa ja näin koko linjaston tulvimisesta aiheutuneita vahinkoja voidaan pienentää.

Viivytyskaivojen tilavuusvaatimukset vaihtelevat kunnittain. Paikallisen rakennusvalvonnan kautta saa ajankohtaiset tiedot alueellisista vaatimuksista.

Jita Oy tarjoaa kattavan valikoiman viivytyskaivoja alkaen 1m3. Ylärajaa tilavuudelle ei ole. Säiliöitä voidaan ketjuttaa ja näin saavuttaa järkevän muotoisia ja ulkomitoiltaan järkeviä kokonaisuuksia. Säiliöt voidaan rakentaa rotaatiovalettuihin Jita säiliöihin tai Jitan valmistamiin muoviputkiin.

Teemme myös räätälöitynä kaivoratkaisuja tarpeittesi mukaan.

Henkilökuntamme on aina valmiina auttamaan ja opastamaan. Kestävillä tuotteilla, asiantuntevalla suunnittelulla ja tarpeisiisi sopivilla ratkaisuilla saat parhaan lopputuloksen erinomaisella hinta-laatu-suhteella. Älä epäröi ottaa yhteyttä!

Ota yhteyttä
Soita