Viivytyskaivot

Hulevesilinja on yleensä kunnan tai kaupungin ylläpitämä ja sen mitoitus on voinut jäädä alimittaiseksi alueen rakentamisen yhteydessä.

Kunta voi velvoittaa rakennuksen omistajaa tai rakentajaa varustamaan sadevesien keräysjärjestelmän viivytyskaivolla. Kaivossa on varastotilaa rankkasateen sattuessa ja näin koko linjaston tulvimisesta aiheutuneita vahinkoja voidaan pienentää.

Viivytyskaivojen tilavuusvaatimukset vaihtelevat kunnittain. Paikallisen rakennusvalvonnan kautta saa ajankohtaiset tiedot alueellisista vaatimuksista.

Laadukkaalla viivytyskaivolla ehkäiset tulvimista

Viivytyskaivojen avulla ehkäiset veden tulvimista. Jita Oy tarjoaa todella laajan valikoiman viivytyskaivoja alkaen aina 1m3 eli yhdestä kuutiosta eteenpäin. Teemme tarpeen vaatiessa viivytyskaivon yksilöllisesti, joten ylärajaa tilavuudelle ei ole. Säiliöitä voidaan ketjuttaa ja näin saavuttaa järkevän muotoisia ja ulkomitoiltaan järkeviä kokonaisuuksia. Säiliöt voidaan rakentaa rotaatiovalettuihin Jita säiliöihin tai Jitan valmistamiin muoviputkiin.

Erilaisia viivystyskaivoja ja -säiliöitä käytetään varsinkin, jos rakentaminen on tiivistä ja lähettyvillä tai ympäristössä on runsaasti vettä läpäisemättömiä pintoja. Lisäksi maan päällä olevat viivytysaltaat ja kosteikot puuttuvat.

Toteutamme kaivoratkaisusi tarpeittesi mukaan! Ota rohkeasti yhteyttä!

Henkilökuntamme on aina valmiina auttamaan ja opastamaan. Kestävillä tuotteilla, asiantuntevalla suunnittelulla ja tarpeisiisi sopivilla ratkaisuilla saat parhaan lopputuloksen erinomaisella hinta-laatu-suhteella. Älä epäröi ottaa yhteyttä!

Ota yhteyttä
Soita