Vesi-Veikka harmaavesisuodatin

Suuren suosion saavuttanut Vesi-Veikka harmaavesisuodatin ratkaisee jätevesiongelmat vaikeissakin olosuhteissa! Kompaktin kokoinen, mutta ison kapasiteetin omaava suodatin voidaan asentaa maan päälle, kaivaa maahan tai asentaa vaikkapa terassin alle. Vesi-Veikka vaatii vain vähän huoltoa ja sen talvikäyttö on myös mahdollista.

Jita Mökin Imeytyspaketti II

Erittäin helppohoitoinen paketti vesijohdottoman mökin tiskivesien ja saunan pesuvesien imeytykseen maaperään. Sakosäiliön matala rakenne mahdollistaa asennuksen vaikeaankin paikkaan. Huoleton järjestelmä mökin jätevesille!

Jita Kombi-yhdistelmäsäiliö 5000 L + 1000 L

Kun tilaa on vähän, Kombi ratkaisee jätevesien käsittelyn! Se toteuttaa erillisviemäröinnin yhdellä säiliöllä. Umpisäiliöosan tilavuus on 5000 l ja kaksiosastoisen saostussäiliön 1000 l. Kombin erittäin matala rakenne mahdollistaa asennuksen ahtaaseenkin paikkaan ja helpottaa maatöitä kallioisella tontilla. Harmaille vesille valitaan lisäksi tontin olosuhteisiin soveltuva jälkikäsittely, esimerkiksi imeytyskenttä, maasuodatuskenttä tai harmaavesisuodatin.

Kombi + Harmaavesisuodatin

Sakokaivon jälkeen harmaat vedet voidaan käsitellä Jita harmaavesisuodattimessa. Suodatin on paras vaihtoehto kohteissa, joissa pohjavesi on lähellä maanpintaa tai asennusolosuhtet ovat muutoin hankalat. Kompaktin kokoisesta harmaavesisuodattimesta on purkuvesi johdettavissa maastoon sellaisenaan. Jita Kombin ja harmaavesisuodattimen yhdistelmällä voit toteuttaa kohteesi vain 4,2 x 6 metrin tilaan! Suodatinmateriaalin vaihtoväli on 5-10 vuotta.

Annostelupumppu fosforinpoistoon

Kun jätevesien maaperäkäsittelyltä vaaditaan tehostettua fosforinpoistoa, on annospumppu helppo ja edullinen ratkaisu. Se asennetaan kätevästi kiinteistön sisälle. Asennus onnistuu sekä uudiskohteisiin että olemassa oleville kiinteistöille. Pumppu annostelee kemikaalia viemäriveden sekaan ajastimen mukaisesti, joka ohjelmoidaan kiinteistön vedenkäytön mukaan. Tehostetulla fosforinpoistolla varustettu jätevesijärjestelmä on pitkäikäinen ja toimintavarma ratkaisu jätevesien puhdistamiseen.

Go to Top