Vesi-Veikka harmaavesisuodatin

Suuren suosion saavuttanut Vesi-Veikka harmaavesisuodatin ratkaisee jätevesiongelmat vaikeissakin olosuhteissa! Kompaktin kokoinen, mutta ison kapasiteetin omaava suodatin voidaan asentaa maan päälle, kaivaa maahan tai asentaa vaikkapa terassin alle. Vesi-Veikka vaatii vain vähän huoltoa ja sen talvikäyttö on myös mahdollista.

Jita Mökin Imeytyspaketti II

Erittäin helppohoitoinen paketti vesijohdottoman mökin tiskivesien ja saunan pesuvesien imeytykseen maaperään. Sakosäiliön matala rakenne mahdollistaa asennuksen vaikeaankin paikkaan. Huoleton järjestelmä mökin jätevesille!

Jita Mökin Imeytyspaketti III

Erittäin helppohoitoinen paketti vesijohdottoman mökin tiskivesien ja saunan pesuvesien imeytykseen maaperään. Paketti on varustettu kahdella 300 L säiliöllä, mikä mahdollistaa suuremman kapasiteetin verrattuna Mökin Imeytyspaketteihin I ja II. Huoleton järjestelmä mökin jätevesille!

Jita Mökin Moduulisuodatus

Jita Mökin Moduulisuodatusjärjestelmä on tarkoitettu käytettäväksi mökeillä, joissa on kantovesi, sauna ja tiskiallas, mutta ei painevettä. Moduulisuodatus puhdistaa jätevedet tehokkaasti ja luotettavasti ennen niiden imeyttämistä maaperään. Tämä suodatusjärjestelmä sopii asennettavaksi erityisesti ahtaisiin ja huonosti vettä imeviin paikkoihin. Se on huoleton järjestelmä mökin jätevesille!

Jita Saunakaivo I

Saunakaivo on tarkoitettu vesijohdottoman saunan pesuvesien imeytykseen maaperään. Se on helppo ja huoleton mökin jätevesijärjestelmä!

Jita Saunakaivo II

Saunakaivo on tarkoitettu vesijohdottoman saunan pesuvesien imeytykseen maaperään. Jita saunakaivo II matala rakenne mahdollistaa asennuksen vaikeaankin paikkaan. Se on helppo ja huoleton mökin jätevesijärjestelmä!

Go to Top