Jita Kombi-yhdistelmäsäiliö 5000 L + 1000 L

Kun tilaa on vähän, Kombi ratkaisee jätevesien käsittelyn! Se toteuttaa erillisviemäröinnin yhdellä säiliöllä. Umpisäiliöosan tilavuus on 5000 l ja kaksiosastoisen saostussäiliön 1000 l. Kombin erittäin matala rakenne mahdollistaa asennuksen ahtaaseenkin paikkaan ja helpottaa maatöitä kallioisella tontilla. Harmaille vesille valitaan lisäksi tontin olosuhteisiin soveltuva jälkikäsittely, esimerkiksi imeytyskenttä, maasuodatuskenttä tai harmaavesisuodatin.

Kombi + Harmaavesisuodatin

Sakokaivon jälkeen harmaat vedet voidaan käsitellä Jita harmaavesisuodattimessa. Suodatin on paras vaihtoehto kohteissa, joissa pohjavesi on lähellä maanpintaa tai asennusolosuhtet ovat muutoin hankalat. Kompaktin kokoisesta harmaavesisuodattimesta on purkuvesi johdettavissa maastoon sellaisenaan. Jita Kombin ja harmaavesisuodattimen yhdistelmällä voit toteuttaa kohteesi vain 4,2 x 6 metrin tilaan! Suodatinmateriaalin vaihtoväli on 5-10 vuotta.

Kombi Imeytys

Helppohoitoinen imeytysputkisto käsittelee harmaat jätevedet luotettavasti ollen myös edullinen ja helppo asentaa. Se voidaan asentaa suoraan Kombin perään, mikäli tontin maaperä on tarpeeksi karkeaa.

Kombi Maasuodatus

Helppohoitoinen ja luotettava maasuodatuspaketti hoitaa Kombi yhdistelmäsäiliön jälkeisten harmaiden jätevesien käsittelyn. Se on oikea valinta silloin, kun maaperä on savinen tai muutoin huonosti vettä imevä.

Kombi Indrän Moduulisuodatus

Indrän moduulisuodatusta käytetään Kombi yhdistelmäsäiliön jälkeisten harmaiden jätevesien käsittelyyn. Se on helppo asentaa ahtaaseenkin paikkaan. Tilantarve on vain 4,2 m x 6,0 m! Kun tilasta on puute, tällä paketilla onnistut!

Jita Harmaavesisuodatin

Kun olosuhteet ovat erittäin haastavat ja tilaa jätevesijärjestelmän rakentamiseen vähän, Jita Harmaavesisuodatin ratkaisee ongelman! Jätevesi jaetaan tasaisesti suodatinmateriaalin päälle, josta se suodattuu läpi puhdistuen samalla luonnonmukaisesti bakteeritoiminnan avulla. Purkuvesi on johdettavissa maastoon sellaisenaan. Tätä suodatinta käytetään esim. Jita Kombi-yhdistelmäsäiliön tai kaksiosastoisen 1500 L saostussäiliön jälkeisten vesien käsittelyssä.

Go to Top