Jita Paketti I – 3500 L, jätevesien imeytyspaketti

Tämä järjestelmä soveltuu kaikkien jätevesien käsittelyyn imeytykseen soveltuvassa maaperässä. Tilava saostussäiliö takaa pitkän tyhjennysvälin, alhaiset käyttökustannukset ja luotettavan toiminnan. Hankkimalla Jita Paketti III (lisävarusteet maasuodatukselle), täydennät paketin maasuodatukseen soveltuvaksi.

Jita Paketti I – 2500 L, jätevesien imeytyspaketti

Tämä järjestelmä soveltuu kaikkien jätevesien käsittelyyn imeytykseen soveltuvassa maaperässä. Matala saostussäiliö sopii ahtaaseenkin paikkaan ja reilu tilavuus takaa pitkän tyhjennysvälin, alhaiset käyttökustannukset ja luotettavan toiminnan. Hankkimalla Jita Paketti III (lisävarusteet maasuodatukselle), täydennät paketin maasuodatukseen soveltuvaksi.

Jita Paketti II – 1500 L, harmaiden vesien imeytyspaketti

Tätä harmaiden vesien käsittelyyn tarkoitettua jätevesijärjestelmää käytetään pääasiassa kiinteistöillä, joilla on toteutettu erillisviemäröinti (wc-vedet omalla putkellaan umpisäiliöön ja harmaat vedet maaperäkäsittelyyn) tai wc on kompostoiva tms. Se soveltuu käytettäväksi myös vanhojen jätevesijärjestelmien saneerauksessa betonikaivojen perässä. Saostussäiliön reilu tilavuus takaa pitkän tyhjennysvälin ja luotettavan toiminnan. Hankkimalla lisäksi Jita Paketti III (lisävarusteet maasuodatukselle), täydennät paketin maasuodatukseen soveltuvaksi.

Jita Imeytysputkistopaketti

Kun sakokaivot tai -säiliö on jo olemassa ja tarvitaan vain jätevesien imeytyskentän tarvikkeet, ne löytyvät tästä paketista. Hankkimalla lisäksi Jita Paketti III (lisävarusteet maasuodatukselle), täydennät paketin maasuodatukseen soveltuvaksi.

Jita Maasuodatuspaketti – 4-linjaa (11 henkilöä, 1650 L/vrk)

Neljän linjan maasuodatuspaketti on jätevesijärjestelmä kohteille, joissa syntyy suurempi määrä jätevettä. Sen kapasiteetti on jopa 1650 l/vrk. Periaatteeltaan tämä jätevesijärjestelmä on täysin samanlainen, kuin normaali kaksilinjainen maasuodattamo, mutta kentän suurempi ala takaa suuremman kapasiteetin.

Go to Top