Laajensimme tuotevalikoimaamme viime vuonna vapaa-ajan tuotteisiin, jotka sopivat mökkiläisten, vapaa-ajan asujien sekä omakotitaloasujien tarpeisiin. Uutuustuotteemme Multa-Max kompostori ja Huussi-Ukko kuivakäymälä ovat laadukkaita ja kestäviä, kotimaisia Avainlippu-tuotteita. Näillä tuotteilla vastaamme yhä paremmin asiakaskuntamme laajeneviin tarpeisiin.

Multa Max kompostori on erinomainen apu jätteiden lajitteluun

Kompostoria ja kuivakäymälää suunniteltaessa oli yhtenä ajatuksena käyttää samaa perusmuottia molempiin tuotteisiin, sillä molemmilla tuotteilla on sama kokoa oleva tilavuusvaade.

Useat pitkäaikaiset kompostorin käyttäjät törmäävät siihen, että kompostin tilavuus loppuu kesken. Tästä syystä päädyimmekin heti suunnitteluvaiheessa Multa-Max kompostin kohdalla sen 300 litran kokoon. Riittävän suuri koko on monelle kompostorin käyttäjälle ratkaiseva asia.

Talousjätteiden omatoiminen käsittely on nykyaikaa. Osassa kuntia saa jopa alennusta jätemaksuihin, kun talous erittelee itsenäisesti biojätteensä omaan kompostoriin. Ja käytännössä sen huomaa jo viikon käytön jälkeen, että syntyvän sekajätteen määrä vähenee. Käyttö vaatii vaan pienen asennemuutoksen ja hetken kuluttua tajuaa miettivänsä miksei aloittanut jätteiden erottelua aiemmin. Niin helppoa ja vaivatonta se on.

Huussi-Ukko kuivakäymälä mökille ja vapaa-ajan asunnolle

Suomessa riittää paljon mökkiläisiä ja vapaa-ajan asuntoja, joissa vietetään pitkiäkin aikoja vuodesta, mutta joihin ei ole tarkoituksenmukaista rakentaa vesikäymälöitä. Lisäksi on paljon kohteita ja käyttäjiä, jotka haluavat järjestää käymälän mahdollisimman ympäristöystävällisesti.

Uusi Huussi-Ukko kuivakäymälä on hyvin toimiva ja hetken käytön jälkeen perheen nuorempikin väki elää tottuneesti sen kanssa. Haluamme olla mukana kehittämässä haja-asutusalueiden jätevesituotteita, jotka ovat samalla ympäristöystävällinen vaihtoehto.

 

Katso tuotteiden tarkemmat tiedot

 

Jita on ollut osa suomalaista rakentamista jo pian 40 vuotta. Vuosien aikana olemme laajentaneet valikoimaamme uusille rakentamisen ja asumisen osa-alueille. Voit ostaa tuotteitamme suurimmista rauta- ja maatalouskaupoista kautta maan, kysy lisää lähimmältä jälleenmyyjältäsi.