Laituri kuuluu olennaisena osana monen mökin varustukseen. Voisi sanoa, että ei ole niin pientä mökkiä, etteikö se laituria tarvitse, jos lähistöllä vain on vettä. Laiturin osalta haasteen tuo rannan pohjan muoto, vedenpinnan vaihtelu, myrskyinen sää ja keväällä jäiden lähtö.

Laituriponttoonit ovat kuuluneet valikoimaamme jo vuosikymmenten ajan. Nykyään suosituin mallimme on muotoiltu, 160 litran ponttooni, jossa on valmiina kolot laiturin runkorakenteelle. Voit siis rakentaa itse sellaisen laiturin kuin haluat.

Kokoa sopiva laituri elementeistä toiveidesi ja tarpeidesi mukaan

Kaikkien aikatauluihin ja kiinnostuksen piiriin ei kuitenkaan kuulu laiturin rakentaminen itse. Heille tarjoamme valmista Toriseva-laiturikokonaisuutta. Toriseva-elementtilaituri on valmistettu korkealujuuksisesta polyeteenistä rotaatiovalamalla. Laiturin muotoilu tekee sen rakenteesta lujan ja elementit ovat liitettävissä toisiinsa erityisen kiinnitysosan avulla.

Yleisin malli on kolmen elementin T-mallinen laituri. Käytännössä vain mielikuvitus on kuitenkin rajana sille, millaisen laiturin elementeistä voi rakentaa rantaansa. Laiturielementti on mitoiltaan 1,2 x 2,4 m ja se painaa vain 60kg. Sen liikutteluun tai kokoamiseen ei tarvita voimamiestä tai -naista.

Voit jättää laiturin järveen jopa talven ajaksi, mikäli paikka on suojaisa eikä ole pelkoa että keväällä jäät pääsevät rikkomaan sen. Muutoin laituri tulee luonnollisesti vetää maihin talven ajalle. Laituri ei tarvitse koskaan huoltomaalausta eikä muuta huoltoa kuin pesun. Tämän helpommaksi ei laiturin teko ja kunnossapito voi tulla!

Jita on ollut osa suomalaista rakentamista jo pian 40 vuotta. Vuosien aikana olemme laajentaneet valikoimaamme uusille rakentamisen ja asumisen osa-alueille. Voit ostaa tuotteitamme suurimmista rauta- ja maatalouskaupoista kautta maan, kysy lisää lähimmältä jälleenmyyjältäsi.