Salaojaputki, lujuusluokat SN4 ja SN8

Salaojaputki valitsemallasi lujuusluokalla SN4 ja SN8

Jitan salaojaputkia valmistetaan täysin samoilla kokostandardeilla kuin sadevesiputkiakin, kokoluokassa 110-450mm. Salaojaputkia käytetään esimerkiksi peltoviemäröinnissä, infrarakentamisessa, rakennussalaojituksessa ja pihakuivatuksessa. Valitse sopivan kokoinen salaojaputki käyttökohteesi vaatimusten perusteella.

Laadukas salaojaputki pitkällä käyttöiällä

Olemme edelläkävijöitä erilaiset putkituotteiden, kuten salaojaputkien valmistuksessa. Kehitämme kaikkien putkituotteiden laatua jatkuvasti ja hyödynnämme vain parhaita materiaaleja. Varmistamme tuotteillemme käyttöikää erityisesti suomalaisiin olosuhteisiin suunnitelluilla materiaaleilla. Lisäksi valmistusprosessissamme on uudenlaisia tekniikoita, joilla pystymme varmistamaan tuotteidemme kestävyyden.

Kaikkien putkituotteiden tuotantokapasiteettiimme ja -valmiudet ovat erinomaiset. Pystymme toimittamaan tarvitsemasi salaojaputket nopeasti. Ostaessasi Jitan tuotteita, saat tilattua tuotetta juuri sen verran, kuin tarve vaatii. Muistathan, että henkilökuntamme vastaa mielellään kaikkiin kysymyksiisi!