Sadevesikaivot, tarkastuskaivot, viemärin tarkastuskaivot sekä monet muut kaivotyypit ovat jokaisen maanrakennustyömaan perustarvikkeita. Valmistamiamme maanrakennuskaivoja käytetään laajasti rakentamisen eri aloilla, kuten infrarakentamisessa, pohjarakentamisessa, maataloudessa sekä myös pohja- ja pienrakentamisessa.

Onnistunut kokonaisuus vaatii hyvän suunnitelman ja useimmissa tapauksissa kaivot valmistetaan jokaiselle työmaalle yksilöllisesti eli räätälöidysti. Vaikka kaivot ovat räätälöityjä ja yksilöllisiä tuotteita eivät toimitusajat veny, sillä pitkälle hiottu tilaus-tuotanto-toimitus –prosessimme pitää huolen siitä, että jokainen työmaa saa maanrakennuskaivot ajallaan ja työ ei keskeydy missään vaiheessa.

Valikoimamme käsittää myös valmiita kaivoratkaisuja perustarpeisiin, kuten salaojan tarkastuskaivot. Jita maanrakennuskaivot valmistetaan käyttäen alan parhaita ja laadukkaimpia komponentteja. Jokainen kaivo käy läpi tarkastuksen ennen kuin se toimitetaan työmaalle. Toiminnassamme olemme sitoutuneet noudattamaan ISO 9001 ja ISO 14001 laatu- ja ympäristöstandardien periaatteita ja järjestelmämme on auditoitu riippumattoman toimijan toimesta.

Valitsemalla työmaallesi Jita maanrakennuskaivot yhdessä Jita putkituotteiden kanssa voit luottaa niiden hyvään asennettavuuteen, pitkään ikään ja virheettömään toimintaan. Samalla tuet kotimaista työtä ja teollisuutta koska Jitan valmistamat tuotteet ovat oikeutettuja Avainlippu-merkin käyttöön.


Räätälöidyt maanrakennuskaivot valmistetaan erillisten työmääräinten (kaivokorttien) mukaan. Jos rakennuskohteeseen ei ole olemassa valmiita kaivokortteja, voit tehdä sellaisen itse käyttäen valmista pohjaa, jonka löydät täältä: kaivokortti_Jita.pdf

Maanrakennuskaivon käyttökohteesta ja –tarkoituksesta riippuen kaivoissa on erilaisia muuttujia ja lisävarusteita, jotka voidaan räätälöidä:
Ota yhteyttä

Soita numeroon 03 475 6100, autamme mielellämme!

Lähetä viestiMainostoimisto Mediataivas