Jätevesien puhdistus

Jätevesijelppari - Löydä kiinteistöllesi sopiva jätevesiratkaisu!

Askarruttavatko jätevesiasiat? Haluatko selvittää nopeasti ja vaivattomasti, mikä olisi sinulle soveltuva jätevesijärjestelmä? Mietitkö tarvitseeko sinun tehdä lainkaan jätevesiremonttia?
Jätevesijelpparin kehityksestä vastaa täysin puolueeton neuvontaprojekti: Jätevesitieto toiminnaksi -hanke. Testin kehitystyöhön on osallistunut myös lukuisia eri asiantuntijatahoja, kuten alan viranomaisia, vesiensuojeluyhdistyksiä, jätevesihankkeita, jätevesisuunnittelijoita sekä alan yrityksiä. Jätevesijelppari ei koskaan ole jätevesisuunnitelma, eikä se korvaa ammattitaitoisen suunnittelijan käyttöä.

Jätevesijelpparia käyttämään pääset tästä linkistä.

Jätevesien puhdistusta haja-asutusalueilla säätelee Ympäristöministeriön vuonna 2003 antama asetus talousjätevesien käsittelystä viemäriverkoston ulkopuolisilla alueilla. Ennen päätöstä jätevesien käsittelyjärjestelmän hankinnasta, on välttämätöntä neuvotella paikkakunnan ko. asioista vastaavan viranhaltijan kanssa. Tavallisimmin kyseessä on rakennus-, ympäristö- tai terveystarkastaja.

Jita Oy on valmistanut jätevesien käsittelyjärjestelmiä koko 2000-luvun ajan. Yhteensä järjestelmiä on toimitettu yli 10000 kappaletta. Tuotevalikoima käsittää kiinteistökohtaiset järjestelmät aina pienen mökkisaunan imeytyskaivosta suurempiin useamman kiinteistön yhteisiin maasuodattamoihin ja yhden kiinteistön pienpuhdistamoon.

Lähes kaikki järjestelmämme perustuvat tuttuun ja turvalliseen maaperäkäsittelyyn, jonka etuja moniin muihin vaihtoehtoihin verrattuna olemme tuoneet esille koko toimialalla olomme ajan. Maaperäkäsittely on mahdollista toteuttaa monella eri tavalla. Helpoimmillaan asia hoituu valmiilla tarvikepaketilla, mutta valikoimaamme kuuluvat myös useat erikoisratkaisut tontin olosuhteiden mukaan. Kaikki komponentit on saatavana myös erikseen!

Maaperäkäsittelyn lisäksi saatavana on myös Jita Kemik -biologiskemiallinen panospuhdistamo, jonka edistyksellinen tekniikka takaa huolettoman käytön ja edulliset käyttökustannukset.

Jita Oy:n jätevesijärjestelmät

Jätevesijärjestelmät maaperäkäsittelyllä + umpisäiliöt Mökit ja Saunat
Fosforin lisäsaostus In-Drän -järjestelmä
Jita Kemik -panospuhdistamo Jätevedenpumppaamo
Asennus-, käyttö- ja huolto-ohjeet Tyyppikuvat